Događanja vezana uz projekt

Obavijest o danu održavanja informativnih radionica u sklopu projekta „Snaga zajedništva“ Zaželi - Program zapošljavanja žena

Informativne radionice u sklopu projekta „Snaga zajedništva“ Zaželi - Program zapošljavanja žena za pripadnice ciljne skupine sa područja Općine Severin održati će se u srijedu 3. listopada 2018. godine, u zgradi Vatrogasnog spremišta Općine Severin, Severin 128, Severin, u 10,00 sati.

Informativne radionice u sklopu projekta „Snaga zajedništva“ Zaželi - Program zapošljavanja žena za pripadnice ciljne skupine sa područja Općine Nova Rača održati će se u četvrtak 4. listopada 2018. godine, u zgradi Općine Nova Rača, Trg Stjepana Radića 56, Nova Rača, u 10,00 sati.

Informativne radionice u sklopu projekta „Snaga zajedništva“ Zaželi - Program zapošljavanja žena za pripadnice ciljne skupine sa područja Općine Šandrovac održati će se u petak 5. listopada 2018. godine, u zgradi Općine Šandrovac, vijećnica, Bjelovarska 6, Šandrovac, u 10,00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane žene, pripadnice ciljne skupine sa područja Općine Severin, Nova Rača i Šandrovac, koje su zainteresirane za rad na poslovima pružanja potpore i podrške starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom u okviru projekta Snaga zajedništva, Zaželi - Program zapošljavanja žena, da nam se pridruže na informativnim radionicama!

Kontakt osoba za više informacija

Možete nas kontaktirati na slijedeći način:

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Općine Šandrovac.

TOP