Događanja vezana uz projekt

Obavijest o održanim informativnim radionicama u sklopu projekta „Snaga zajedništva“ Zaželi - Program zapošljavanja ženaInformativne radionice u sklopu projekta „Snaga zajedništva“ Zaželi - Program zapošljavanja žena za pripadnice ciljne skupine, radnica na poslovima pružanja potpore i podrške starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom sa područja Općine Severin, Općine Nova Rača i Općine Šandrovac održane su u razdoblju od 03. do 05. listopada 2018. godine.

Za područje Općine Severin radionica je održana 3. listopada 2018. godine u zgradi Vatrogasnog spremišta Općine Severin, sa početkom u 10,00 sati. Radionici se odazvalo 16 žena.
Informativna radionica u sklopu projekta „Snaga zajedništva“ Zaželi - Program zapošljavanja žena sa područja Općine Nova Rača održana je u četvrtak 4. listopada 2018. godine, u zgradi Općine Nova Rača, sa početkom u 10,00 sati. Na informativnoj radionici bilo je prisutno 30 žena zainteresiranih za posao u sklopu projekta „Snaga zajedništva“.

Informativno događanje u obliku radionice u sklopu projekta „Snaga zajedništva“ Zaželi - Program zapošljavanja žena sa područja Općine Šandrovac održalo se u petak 5. listopada 2018. godine, u prostoriji vijećnice Općine Šandrovac, od 10,00 sati. Informativnom događanju odazvalo se 27 žena zainteresiranih za posao u sklopu projekta kao i dio krajnjih korisnika.

Kontakt osoba za više informacija

Možete nas kontaktirati na slijedeći način:

Izradu internet stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Općine Šandrovac.

TOP